Home / Brummen-Regiobode / Mindfulness workshop en training in buitengebeid Hall

Mindfulness workshop en training in buitengebeid Hall

HALL – Op donderdag 6 februari start er in Hall een mindfulnesstraining. Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen en is bewezen effectief op het gebied van het bestrijden van pijn, stress en depressiviteit. Ook steeds meer mensen zonder specifieke klachten ontdekken de kracht van mindfulness en leren zo meer rust en aandacht in hun leven te brengen. De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en een oefendag op zondag 22 maart van 10.00 tot 16.00 uur. Bij de training horen een werkboek en vier oefen cd’s/mp3. Bij voldoende belangstelling wordt er zowel op de middag als op de avond met een groep gestart. Ter kennismaking is er op donderdag 23 januari een workshop Wat is mindfulness? De workshop en training worden gegeven in natuurboerderij de Mhene in Hall. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met mindfulnesstrainer Jantine Peters: 06 17369599, info@aandachtgeeftjekracht.nl of gekeken worden op: www.aandachtgeeftjekracht.nl.

Lees ook

Jubileumboek ANW over archeologie in de regio

REGIO- Afgelopen jaar bestond de AWN regio Zuid-Salland, IJsselstreek en Oost Veluwe 50 jaar. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.