Home / Rheden-Regiobode / Mindfulness voor Ouderen

Mindfulness voor Ouderen

VELP – In Ons Raadhuis in Velp gaat ebegin februari een cursus Minfulness voor Ouderen van start. In acht bijeenkomsten wordt stilgestaan bij ouder worden, zingeving en doelen stellen. Er worden uitleg gegeven, maar ook begeleide aandachts- en concentratie-oefeningen gedaan. Mindfulness kan helpen om, onanks de verschillende uitdagingen, een zinvol en prettiger leven te leiden. Het kan moeilijke zaken niet veranderen, maar wel helpen ermee om te gaan. De training in Ons Raadhuis is bijzonder gericht op ouderen. Hij sluit aan bij een eerder gegeven basistraining, maar ook nieuwe belangstellenden kunnen meedoen. Op donderdag 30 januari is er een eerste kennismaking. De serie van acht bijeenkomsten gaat van start op 13 februari. Alle wekelijkse bijeenkomsten zijn van 11.15 tot 12.15 uur in Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.