Home / Nieuws / Met Regiobode naar Circus Lorelly in De Steeg

Met Regiobode naar Circus Lorelly in De Steeg

DE STEEG – Circus Lorelly komt naar De Steeg. Zaterdag 8 februari om 15.00 uur brengen artiesten Yoshi en Lennart in het Parkhuis een show voor alle leeftijden. Regiobode mag kaartjes weggeven voor deze voorstelling.

Beste vrienden Yoshi Berends uit Apeldoorn en Lennart Schoppers uit Rheden hebben elkaar gevonden in de passie voor het circus. Sinds vijf jaar geven zij zelf voorstellingen onder de naam Circus Lorelly. Ze bedachten een eigen succesformule voor een voorstelling met veel spanning en sensatie en een grote dosis humor. Lennart kruipt in de huid van clown Frasco en weet de kinderen, maar ook de volwassenen te laten gieren van het lachen. Yoshi zorgt daarentegen voor spanning, bijvoorbeeld door met meer dan veertig glazen te balanceren op zijn hand.
De mannen hebben een gastartiest uitgenodigd. David Valentino neemt zijn zes trouwe honden mee naar De Steeg. Daarnaast zijn er dwerggeitjes en een groep waggelende eenden die laten zien wat ze allemaal kunnen.
“Het belooft een leuke show te worden voor kinderen en volwassenen die zich nog even kind willen voelen”, aldus de mannen van Lorelly.

De voorstelling van Circus Lorelly is zaterdag 8 februari te zien in het Parkhuis in De Steeg. De deuren openen om 14.30 uur, de voorstelling begint om 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop aan de zaal, pinnen is hier niet mogelijk. Wie vooraf kaarten reserveert via circus-lorelly@outlook.com of tel. 06-81364289 betaalt 8 entree per persoon.
Regiobode mag twee keer twee kaartjes weggeven voor deze voorstelling. Wie hiervoor in aanmerking wil komen, kan een e-mailtje sturen naar actie@regiobode.nl. Dit kan tot uiterlijk zondag 2 februari. De prijswinnaars krijgen bericht en kunnen hun kaartjes afhalen aan de kassa van Lorelly.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.