Home / Brummen-Regiobode / Meer dan geslaagd kerstconcert HOB

Meer dan geslaagd kerstconcert HOB

BRUMMEN – Op zondag 22 december stroomde de Pancratiuskerk in Brummen heel snel vol voor het meezingconcert van Harmonie Orkest Brummen. Oud en jong zongen mee met bekende en minder bekende kerstnummers zoals Stille Nacht en Grown up Christmas List. Bij het nummer I Saw Mummy Kissing Santa verschenen ineens drie kerstmannen in de gangpaden. Hoornist Imre soleerde prachtig bij het nummer Romantic Mood. Na de pauze werd onder andere het overbekende klassieke lied Gloria in Excelsis Deo gespeeld. Het leidde tot hilarische taferelen, omdat alle mannen en vrouwen in het publiek afwisselend moesten gaan staan. Maar ook het recente lied Mag Ik dan bij Jou werd prachtig uitgevoerd, gezongen onder leiding van Kelly, en zorgde voor wat vochtige ogen hier en daar. Onder leiding van dirigent Römanö Mediati en met steun van de Culturele Stichting, de Vrienden en Vriendinnen van het HOB en licht en geluid van East Sound werd een prachtige sfeervolle avond neergezet.

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.