Home / Brummen-Regiobode / Meer dan 1 miljoen koffiepunten ingezameld voor Voedselbank

Meer dan 1 miljoen koffiepunten ingezameld voor Voedselbank

ZUTPHEN – De inzameling van ongebruikte koffiepunten door de Lionsclub Zutphen is geëindigd boven het miljoen. Op de dertien inzameladressen in de hele regio werden in de maand december precies 1.012.542 koffiepunten ingezameld. De eindstand is verrassend hoog, vorig jaar werden er nog 880-duizend punten ingezameld. De leden van de Lionsclub zijn twee middagen en twee avonden intensief aan het tellen geweest. De koffiepunten worden eind deze maand bij Douwe Egberts ingewisseld voor gratis pakken koffie. De Voedselbank in Zutphen en omstreken kan binnenkort ongeveer 2000 gratis pakken koffie tegemoet zien.

Foto: Paul Bombeld

Lees ook

Mogelijk verlichting van kunstwerk Brummens viaduct

BRUMMEN – Dorpsraad Brummen en gemeente Brummen hebben afspraken gemaakt over het beheer en onderhoud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.