Home / Rheden-Regiobode / Meditatieavonden in Rhedense Dorpskerk

Meditatieavonden in Rhedense Dorpskerk

RHEDEN – Per dinsdag 21 januari gaat een serie van tien meditatieavonden van start in de Dorpskerk in Rheden. Meditatie is een techniek om even je gedachten los te laten en ruimte te maken voor andere signalen. Dit kan worden aangeleerd en dat kan gewoon zittend op de stoelen van de kerk. Hans van Zanten, spiritueel begeleider van deze avonden, laat de deelnemers op zijn eigen specifieke wijze kennismaken met mediteren en legt uit hoe het beste kan worden geoefend. Zowel beginners als mensen die al eens eerder hebben deelgenomen zijn welkom. De basistechnieken worden aan het begin altijd even uitgelegd. Iedereen kan meedoen, het is niet nodig tot de kerk te behoren. De meditatieavonden zijn vanaf 21 januari wekelijks tussen 20.00 en 21.30 uur op dinsdagavond, met uitzondering van 25 februari en 3 maart. Opgave kan bij Jos van Houten via tel. 026 – 4954079 of jjvandenhouten@hetnet.nl.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.