Home / Doesburg-Regiobode / MDVS huldigt jubilarissen

MDVS huldigt jubilarissen

DOESBURG – Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van het Muziekcorps der Voormalige Schutterij Doesburg (MDVS), die werd gehouden op zondag 5 januari, zijn de trouwe leden van de verenging in het zonnetje gezet. Dit jaar werden Arno de Vrught, Felix Hermanns en Nicolette Vree gehuldigd voor hun 15-jarig lidmaatschap. Zij kregen een mooie bos bloemen en een herinneringsspeldje voor op het uniform.
Naast de huldigingen was er tijdens de receptie een terugblik op het afgelopen jaar en werd er vooruit gekeken naar de plannen voor het komende jaar. Na het officiële gedeelte werd er gezellig geproost op op het nieuwe jaar.

Foto: W. Pastoor

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.