Home / Doesburg-Regiobode / Mantelzorgcafé in Doesburg

Mantelzorgcafé in Doesburg

DOESBURG – Op dinsdag 21 januari is er weer een bijeenkomst van het Mantelzorgcafé in de Waag in Doesburg. Van 10.00 tot 11.30 uur kunnen mantelzorgers elkaar ontmoeten. De mantelzorgconsulent is de gastvrouw en ontvangt bezoekers met een kopje koffie of thee. Vaak ontstaan in een ongedwongen sfeer onderling mooie gesprekken. Een half woord is vaak genoeg om elkaar te begrijpen. Deelnemers kunnen zo elkaar tot steun zijn maar ervaren het ook als ‘er even tussen uit zijn’. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee wordt aangeboden. Informatie over deze bijeenkomsten staat op de website www.vithulpbijmantelzorg.nl.

Lees ook

Boek over Theo Colenbrander uitgebracht

DOESBURG – Onlangs heeft de historische vereniging Stad en Ambt Doesborgh / Streekmuseum De Roode …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.