Home / Rheden-Regiobode / Lezing van Groei en Bloei

Lezing van Groei en Bloei

SPANKEREN – Op donderdag 16 januari wordt er in de Kerkhorst in Spankeren een lezing gehouden over de verschillende gezichten van de Veluwe. De lezing is een initiatief van Groei & Bloei Veluwezoom en wordt gegeven door Jan Nijendijk.
De Veluwe wordt vaak gezien als een verzameling bossen, heidevelden en zandverstuivingen. Het gebied De Veluwe begint bij de Gelderse IJssel en wordt begrensd door de Veluwerandmeren. Jan Nijendijk neemt bezoekers, aan de hand van zijn foto’s ,mee door dit gebied. Jan is lid van de natuurfotografen vereniging VNF te Apeldoorn en hij wil de natuur net even anders vastleggen. Aanvang van de lezing is 19.30 uur. De entree is gratis voor leden, overige belangstellenden betalen 3 euro.

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.