Home / Rheden-Regiobode / Lezing Josha Zwaan op Zilveren Zondag

Lezing Josha Zwaan op Zilveren Zondag

DIEREN – In het kader van Zilveren Zondag wordt er, in samenwerking met Boekhandel Jansen & de Feijter, op zondag 12 januari een literaire middag gehouden met Josha Zwaan, schrijfster van onder andere de boeken Parnassia, Zeevonk en Dwaallicht. In haar lezing op Zilveren Zondag vertelt Josha Zwaan over de totstandkoming van haar vierde roman: ‘Saturnusplein 3’ en over de rode draad in al haar werk. Meer informatie over Josha Zwaan vindt u op www.joshazwaan.nl
De lezing vindt plaats in De Bundel in Dieren en begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur is de inloop en entree kost 6 euro inclusief consumptie. Het reserveren van tickets kan via www.eenpassievoorboeken.nl of 026 3628959.

Lees ook

Feestelijke opening van Kindertuin Rozendaal

ROZENDAAL – Drie keer was scheepsrecht voor de kinderen en vrijwilligers van Kindertuin Rozendaal. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.