Home / Rheden-Regiobode / Lezing Josha Zwaan op Zilveren Zondag

Lezing Josha Zwaan op Zilveren Zondag

DIEREN – In het kader van Zilveren Zondag wordt er, in samenwerking met Boekhandel Jansen & de Feijter, op zondag 12 januari een literaire middag gehouden met Josha Zwaan, schrijfster van onder andere de boeken Parnassia, Zeevonk en Dwaallicht. In haar lezing op Zilveren Zondag vertelt Josha Zwaan over de totstandkoming van haar vierde roman: ‘Saturnusplein 3’ en over de rode draad in al haar werk. Meer informatie over Josha Zwaan vindt u op www.joshazwaan.nl
De lezing vindt plaats in De Bundel in Dieren en begint om 14.30 uur. Vanaf 14.00 uur is de inloop en entree kost 6 euro inclusief consumptie. Het reserveren van tickets kan via www.eenpassievoorboeken.nl of 026 3628959.

Lees ook

Ik vind: Een stevige ijsvloer

Ons gemeentehuis voldoet op termijn niet meer. Per 1 januari 2023 is het niet meer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.