Home / Rheden-Regiobode / Lezing Ingrid D. Jacobs over ‘Roofkunst-kunstroof of plundering’

Lezing Ingrid D. Jacobs over ‘Roofkunst-kunstroof of plundering’

VELP – Op woensdag 15 januari geeft schrijfster Ingrid D. Jacobs een lezing met als thema: Roofkunst-kunstroof of plundering’. De lezing vindt plaats in Boekhandel Jansen & de Feijter in Velp en duurt van 20.00 tot 22.00 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur. Entree kost 5 euro exclusief consumptie. Houders van een Gelrepas hebben gratis toegang, gevraagd wordt om dit bij het aanmelden te vermelden. Aanmelden voor de lezing is verplicht en kan op www.eenpassievoorboeken.nl/activiteiten of in de boekhandel. De bevestiging van het aanmelden geldt als toegangsbewijs voor de lezing. Betaling kan op de avond zelf.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.