Home / Brummen-Regiobode / Lezing en Workshop Inside Love Affair 2

Lezing en Workshop Inside Love Affair 2

BRUMMEN -Op zondag 12 januari wordt er bij de Vrijzinnigen IJsselstreek in Brummen een lezing en workshop gehouden door Erik Burema en heeft als thema Inside Love Affair 2.De lezing – met de mogelijkheid tot een verdiepende workshop in de middag – kan gezien worden als een vervolg op zijn eerdere lezing over nondualiteit, maar staat ook op zichzelf.

Erik maakt op eigen manier gebruik van mystieke poëzie en muziek, om voelbaar te maken wat het verstand zo moeilijk kan bevatten; wat het betekent om deel uit te maken van de Bron van Zijn, om daar een expressie van te zijn. ‘Als tot ons doordringt dat we op een diep niveau niet afgesplitst zijn van elkaar, dan komt onze individuele grootsheid in een ander daglicht te staan: niet pretentieus, maar ook niet geremd. Nelson Mandela onderstreepte de angst die we kunnen voelen voor onze eigen grootsheid. Die angst verdwijnt niet met iets wat lijkt op ‘peptalk’. Meer behulpzaam is oefenen op basis van een visie. Meditatie en inquiry krijgen een vernieuwde zeggingskracht wanneer ze vanuit deze visie worden ingezet’, luidt de omschrijving van de inhoud van lezing en workshop.
De lezing is van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan bij Marijte Bolt via info@lichaamseigenwijsheid.nl of tel. 06-53366210.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.