Home / Rheden-Regiobode / Levensvragen centraal in Ons Raadhuis

Levensvragen centraal in Ons Raadhuis

VELP – Ons Raadhuis in Velp start op donderdag 23 januari met een reeks van zes bijeenkomsten over levensvragen. Deze vinden tot en met 5 februari (bijna) wekelijks plaats op donderdag, van 13.30 tot 15.00 uur. Donderdag 16 januari is er tussen 14.00 en 15.00 uur een kennismakingsbijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomsten staan levensvragen centraal over de toekomst, keuzes, wensen en dromen. Aan de hand van hun eigen levensverhaal, actuele ervaringen, kunst en elkaars bijdragen gaan de deelnemers verkennen wat hen bezighoudt. Iedereen die op zoek wil naar ervaringen en wat hem kracht geeft, kan meedoen. De bijeenkomsten worden begeleid door Emma Klarenbeek en Leentje den Boer. Emma Klarenbeek heeft gewerkt als opleider en docent Humanistisch Vormingsonderwijs en later als uitvaartbegeleider. Leentje den Boer was tot voor kort humanistisch geestelijk verzorger in PI Arnhem.
De bijeenkomsten vinden plaats op donderdagen 23 en 30 januari, 6, 20 en 27 februari en de serie wordt afgesloten op donderdag 5 maart, steeds van 13.30 tot 15.00 uur in Ons Raadhuis aan de Nieuwstraat 1 in Velp.

Lees ook

Open Coffee in Velp

VELP – Donderdag 23 september is er weer een netwerkbijeenkomst bij Me & Mrs P. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.