Home / Doesburg-Regiobode / Leren omgaan met de computer

Leren omgaan met de computer

DOESBURG – Mensen die moeite hebben met het omgaan met de computer kunnen in de bibliotheek in Doesburg de gratis cursus Klik & Tik volgen. Deelnemers leren typen op de computer, schrijven met Word, internetten en e-mailen. Ze krijgen een cursusboek en koptelefoontje, waarmee ze in hun eigen tempo zelfstandig kunnen werken. Er is begeleiding aanwezig. en je werkt in je eigen tempo begeleidt zelfstandig. De cursus bestaat uit tien lessen op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. De eerste bijeenkomst is 16 januari. Aanmelden kan via de klantenservice van de bibliotheek West-Achterhoek, tel. 0314-333445 of via www.biebnieuws.nl.

Lees ook

Mike uit Doesburg winnaar Misterverkiezing

DOESBURG – Mike van Doorn uit Doesburg is zondag 12 september de winnaar geworden van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.