Home / Brummen-Regiobode / Ledenvergadering vogelvereniging TOG

Ledenvergadering vogelvereniging TOG

EERBEEK – Dinsdag 4 februari houdt vogelvereniging Tot Ons Genoegen Eerbeek de jaarlijkse algemene ledenvergadering in het Tjark Riks Centrum. Deze begint om 19.30 uur. Het bestuur legt verantwoording af over het afgelopen jaar. Zo passeren onder andere het financieel verslag, de begroting en het algemeen verslag de revue. Tevens zal er vooruitgekeken worden naar de komende tentoonstelling in november. Mensen met vragen over het houden van vogels in het algemeen zijn natuurlijk ook van harte welkom. De toegang is gratis.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.