Home / Brummen-Regiobode / Laatste kans voor zonnepanelen manege

Laatste kans voor zonnepanelen manege

BRUMMEN – Nog heel even kunnen inwoners van Brummen, Leuvenheim, Empe, Tonden, Hall, Eerbeek, Loenen, Laag-Soeren en Spankeren zonnepanelen aanschaffen op het dak van Manege De IJsselruiters in Brummen. Er zijn nog 200 panelen beschikbaar. Op woensdagavond 5 februari zijn belangstellenden welkom voor een informatieavond in Tjark Riks aan de Derickxkamp 2A in Eerbeek. Vanaf 19.30 uur staat een gratis kopje koffie klaar. Iedereen die geen zonnepanelen op eigen dak kan of wil plaatsen kan zonnepanelen aanschaffen op het dak van manege IJsselruiters.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.