Home / Doesburg-Regiobode / La Quietud in Filmhuis Doesburg

La Quietud in Filmhuis Doesburg

DOESBURG – Filmhuis Doesburg toont vrijdag 31 januari en woensdag 5 februari de Argentijnse film La Quietud. De film is beide dagen om 20.00 uur te zien in Het Arsenaal in Doesburg.

La Quietud is een combinatie van een broeierige familiefarce, tragedie en thriller. Mia arriveert op het landgoed om haar hoogbejaarde vader, de gerenommeerde advocaat Augusto, naar kantoor te rijden. Een zomers gitaarliedje op de soundtrack, bossen en meertjes in het schijnsel van de opkomende zon; wat kan hier nou aan de hand zijn? Een scène later ligt Augusto in coma, na een fikse beroerte. Vage trammelant rondom de aankoop van het landgoed, lang geleden, lijkt de oorzaak van Augusto’s toestand.
La Quietud laat een familie zien die lijkt te grossieren in het achterhouden van de waarheid voor elkaar. Er speelt een onderlinge rivaliteit tussen de twee zussen terwijl moeder Esmeralda er niet voor terugdeinst om dit vuurtje verder op te stoken. Beide zussen hebben affaires die ze geheim houden. De familie lijkt op een kwalijke manier geld verdiend te hebben tijdens het militaire regime in Argentinië. Moeder des huizes leeft de grootste leugen door vast te houden aan de vervlogen tijden op haar veel te grote landgoed.

www.filmhuis-doesburg.nl

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.