Home / Brummen-Regiobode / Kruisjassen bij vv Oeken

Kruisjassen bij vv Oeken

BRUMMEN – Op woensdag 8 januari is er weer een kruisjasavond van vv Oeken. Er wordt vanaf 19.30 uur gespeeld in De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Op woensdag 18 december vond de vierde kruisjasavond van het seizoen plaats. Bennie Bleumink en Theo van den Berg hebben met enige overmacht de eerste prijs binnengehaald met 3882 punten. Door een matige eerste ronde moesten Anton Klein Heerenbrink en Mirjam Bleumink genoegen nemen met de tweede prijs. Zij hadden 3578 punten. Ze werden op de voet gevolgd door Robert IJdens en Marcel Bruntink met 3561 punten. De heren Hans van ’t Ende en Cor Wilbrink kennen tot nu toe een wisselvallig seizoen. Zij werden, na een spannende laatste ronde, deze avond laatste met 2605 punten.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.