Home / Doesburg-Regiobode / Koffie met een Chinees tintje

Koffie met een Chinees tintje

DOESBURG – Op woensdagmorgen 5 februari heeft Wat hebben we bij de koffie? in de Martinikerk in Doesburg een Chinees tintje. Jan Baggerman en Gerda Drenth trakteren de aanwezigen op een Chinees sprookje, dat omlijst wordt met fluitspel op de shakuhachi. Wat hebben we bij de koffie? is een ochtend waarop ontmoeting met elkaar geserveerd wordt met een kort programma erbij. Dat kan een gastspreker zijn, maar ook iets met film of muziek. Wat hebben we bij de koffie wordt gehouden in de Koffie- Thee- en Aandachtschenkerij van de Martinikerk in Doesburg en begint om 10.00 uur. Rond 11.30 uur is het afgelopen. De toegang is vrij, maar een bijdrage in de giftenpot is uiteraard altijd welkom.

chris.kors@gmail.com

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.