Home / Brummen-Regiobode / Klinkende start voor Actie Kerkbalans

Klinkende start voor Actie Kerkbalans

EERBEEK – De Protestantse Gemeente Eerbeek luidt op zondag 19 januari om 11.00 uur de klokken van de Kruiskerk in Eerbeek. Zo luidt zij letterlijk de Actie Kerkbalans in.

Kerkbalans is een actie om een financiële bijdrage voor de kerk op te halen. Dankzij Actie Kerkbalans kunnen kerkgemeenschappen functioneren en kunnen zij hun maatschappelijke functie blijven vervullen.
In Eerbeek wordt Actie Kerkbalans gehouden door de Protestantse Gemeente Eerbeek. Op zondag 19 januari is er een officieel startmoment en wordt om 11.00 uur de klok geluid. Ruim 70 gemeenteleden, de zogenoemde ‘lopers’, brengen vanaf dat moment bij ruim 800 gemeenteleden een persoonlijke envelop met een brief en antwoordformulier. Een paar dagen later halen ze de antwoordenvelop weer op. Op vrijdagavond 31 januari worden de enveloppen ingeleverd in de Kruiskerk, waarna het tellen van de opbrengst kan starten. Een groep van bijna 200 gemeenteleden wordt ‘digitaal’ benaderd en vult zelf online een bijdrage in.

www.pkneerbeek.eu

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.