Home / Doesburg-Regiobode / Kliederkerk in Angerlo

Kliederkerk in Angerlo

ANGERLO – Zondag 26 januari is er weer Kliederkerk van de PKN Angerlo – Doesburg, dit keer in Komdersuut in Angerlo. Gezinnen met kinderen maken samen kennis met de betekenis van verhalen uit de Bijbel. Deze keer staat het verhaal van Jona centraal. Er zijn spelletjes en activiteiten voor jong en oud. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. Iedereen is welkom, van elke leeftijd en het is niet nodig om lid te zijn van de PKN Angerlo-Doesburg. In verband met de maaltijd is aanmelden gewenst, dit kan via kliederkerkdoesburg@gmail.com. De activiteit begint om 16.15 uur, de deuren openen om 16.00 uur. Om 18.00 uur wordt er gegeten. Er is geen toegangsprijs, maar een vrijwillige bijdrage voor de orgnisatie van een volgende Kliederkerk wordt gewaardeerd.

Lees ook

Veteranendag in Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 19 juni speelt Loulou Rhemrev om 13.00 uur haar succesvolle voorstelling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.