Home / Rheden-Regiobode / Klaverjassen en jokeren

Klaverjassen en jokeren

RHEDEN – Vrijdag 17 januari is er weer de maandelijkse kaartavond bij SC Rheden in het clubhuis aan de IJsselsingel. De koffie en lekkere hapjes worden aangeboden door de club en er zijn hele leuke prijzen te winnen. Inschrijven kan vanaf 19.30 uur om 20.00 uur wordt er begonnen met kaarten. De activiteit is uitsluitend toegankelijk voor (oud) leden, vrijwilligers, donateurs, adverteerders en vrienden/supporters.

Lees ook

Concert in Dorpskerk

RHEDEN – Zondag 26 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert met orgel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.