Home / Doesburg-Regiobode / Klavecimbel-voordracht door Pauline Schenck

Klavecimbel-voordracht door Pauline Schenck

HOOG-KEPPEL – Op zondag 26 januari geeft Pauline Schenk, om 15.00 uur, een voordracht over het klavecimbel in de dorpskerk in Hoog-Keppel. In dit concert biedt zij voor elk wat wils: het klavecimbel voor nieuwsgierigen, kinderen, cultuurliefhebbers en andere geïnteresseerden. Dankzij Pauline’s enthousiasme wordt dit een aanstekelijke, feestelijke middag. Entree kost 10 euro, inclusief drankje na afloop.
Pauline studeerde hoofdvak klavecimbel in Amsterdam aan het Sweelinck Conservatorium. Zij is nu actief als klaveciniste en organiste bij diverse ensembles en als continuospeelster bij koren en orkesten. Daarnaast geeft Pauline les aan huis (Arnhem, Huissen), op haar eigen, prachtige klavecimbel. Lesgeven ziet ze zelf steeds weer als een mogelijkheid tot verrijking van haar muzikale vaardigheden.

www.dorpskerkhoogkeppel.nl

Lees ook

Optreden van Beth & Flo in Gasthuiskerk

DOESBURG – Op zaterdag 29 februari treden Beth & Flo op in de Gasthuiskerk in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.