Home / Brummen-Regiobode / Kinderen druk in de weer met kerstbomen

Kinderen druk in de weer met kerstbomen

BRUMMEN – In de gemeente Brummen zamelden vele kinderen afgelopen woensdag oude kerstbomen in. Aanvankelijk zou de actie van de gemeente Brummen niet doorgaan, maar aangezien het draagvlak voor de inzameling zo groot was, besloot te gemeente om toch weer een kerstboominzameling te houden. Op verschillende plekken in de gemeente konden kerstbomen gebracht worden. Kinderen konden met de vergoeding van 50 cent per boom een mooi zakcentje verdienen. Dierenpart ‘t Goor in Brummen was een van de inzamelingspunten. Kinderen reden af en aan met kruiwagens, skelters en traktoren om de bomen te brengen. De twee jongens op de foto waren samen met opa gekomen om de bomen te brengen.

Foto: Cynthia Vos

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.