Home / Nieuws / Kind gewond in steekpartij

Kind gewond in steekpartij

VELP – Aan de Bronhorstenstraat in Velp is dinsdagavond een 15-jarige jongen uit Arnhem gewond geraakt na een ruzie. Daarbij is gestoken en liep het slachtoffer volgens buurtbewoners een snijwond aan de arm op. De politie wil niet ingaan op de aard van de verwondingen. De straat was enige tijd afgezet. Buurtbewoners meldden de steekpartij. De politie bevestigt dat er een ruzie was geweest tussen een groepje minderjarige kinderen. Later op de avond is een 17-jarige jongen uit Velp aangehouden in verband met de steekpartij.

Foto: Tom Huysman / Persbureau Heitink

Lees ook

Theater Toer Tonden groot succes

TONDEN – Ruim 140 mensen lieten zich op zondag 12 september verrassen en kwamen op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.