Home / Brummen-Regiobode / Katholieke Vrouwenvereniging Loenen stopt

Katholieke Vrouwenvereniging Loenen stopt

LOENEN – Op dinsdag 18 februari valt het doek voor de Katholieke Vrouwen Vereniging KVV in Loenen. In het voorjaar van 2019 is er een enquête gehouden onder de leden van de vereniging De conclusie van deze enquête was dat de KVV weinig tot geen bestaansrecht meer heeft. De laatste jaren is het ledental drastisch gedaald. Daardoor verminderden ook de inkomsten. Voor het bestuur werd het steeds moeilijker om een zinvol jaarprogramma rond te krijgen. De huidige bestuursleden hebben al lange tijd zitting in het bestuur en opvolgers te vinden lukt niet. Besloten is om de KVV per 1 maart 2020 op te heffen. Op 18 februari komen bestuur en leden nog een laatste keer in het Parochiehuis bij elkaar om op gepaste wijze af te sluiten.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.