Home / Nieuws / Kater vermist in Dieren

Kater vermist in Dieren

DIEREN – Rob en Maria Roethof van de Eduard van Beinumlaan 10 in Dieren missen hun kater. Sinds zondagochtend 29 december rond 7.00 uur is de dertienjarige kat niet meer thuisgekomen. Ze vragen hun buren uit te kijken naar de donkerbruine kat met tijgerstrepen. Hij is nergens wit. De kat is gechipt. Rob en Maria hoopt dat iemand hun huisgenoot heeft gezien en hun informatie kan geven via tel. 06-13649724.

Lees ook

Wereldwinkel zoekt bestuurders

ARNHEM / VELP – Wereldwinkel Arnhem en Velp gaan per januari fuseren. Zo kunnen de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.