Home / Doesburg-Regiobode / Kampioenen HSV Ons Genoegen

Kampioenen HSV Ons Genoegen

GIESBEEK – Op Zaterdag 14 december hield HSV Ons Genoegen uit Giesbeek haar jaarlijkse feestavond als afsluiting van het seizoen. Wedstrijd- en recreatievissers met partner zorgden ervoor dat het clubgebouw gezellig bezet was. Er werden diverse ronden bingo gespeeld, die af en toe werden onderbroken voor een hapje en een drankje. Aan het eind van de avond werd de uitslag bekend gemaakt van de afgelopen competitie, die werd gewonnen door Bart Vesterink. Tweede werd Gerard Hilferink en derde René Schutte. Deze jaarlijkse competitie werd gevist over acht wedstrijden. Hier kwamen tevens de verhalen naar boven van ludieke gebeurtenissen die tijdens de competitie hadden plaatsgevonden. Opgave voor de competitie van 2020 is nog mogelijk via de website van HSV Ons Genoegen Giesbeek.

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.