dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeBrummen-RegiobodeKaartverkoop De Gulle Lach van start gegaan

Kaartverkoop De Gulle Lach van start gegaan

LOENEN – Toneelvereniging De Gulle Lach uit Loenen is momenteel bezig met het laatste deel van de oefenperiode van de komedie, die begin februari op de planken wordt gebracht. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De vereniging heeft dit jaar de keuze laten vallen op een klucht in drie bedrijven van Henk Roede genaamd Extra Hulp Op De Eerste Hulp. Het stuk speelt zich af in een klein medisch centrum hier in de buurt, waar wat personele wisselingen op het punt van gebeuren staan. Alleen, zoals het in een goede klucht betaamt, is het niet direct helemaal duidelijk wie nu wie gaat vervangen. Als dan één van de patiënten ook nog niet is wie het lijkt te zijn, leidt dat tot vreemde situaties, verwisseling van personen en mogelijk grote gevolgen voor het ziekenhuis.
Onder de bezielende regie van Sophia Praat hebben de verschillende personages in het stuk al behoorlijk handen en voeten gekregen en het lijkt erop dat verschillende rollen de verschillende spelers werkelijk op het lijf geschreven zijn.

De voorstelling is te zien op zaterdag 1 februari om 20.00 uur, zondag 2 februari om 14.00 uur en maandag 3 februari om 19.30 uur in De Brink in Loenen. De entree bedraagt 6 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.
Voor de generale repetitie, die wordt gehouden op de vrijdagavond voorafgaande aan de uitvoeringen, zijn bewoners van de verschillende tehuizen uit de buurt uitgenodigd. Het gaat hier om groepen van onder anderen GGNet, de Grote Modderkolk en van Pluryn.

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...
- Advertisment -