Home / Brummen-Regiobode / Kaartverkoop De Gulle Lach van start gegaan

Kaartverkoop De Gulle Lach van start gegaan

LOENEN – Toneelvereniging De Gulle Lach uit Loenen is momenteel bezig met het laatste deel van de oefenperiode van de komedie, die begin februari op de planken wordt gebracht. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De vereniging heeft dit jaar de keuze laten vallen op een klucht in drie bedrijven van Henk Roede genaamd Extra Hulp Op De Eerste Hulp. Het stuk speelt zich af in een klein medisch centrum hier in de buurt, waar wat personele wisselingen op het punt van gebeuren staan. Alleen, zoals het in een goede klucht betaamt, is het niet direct helemaal duidelijk wie nu wie gaat vervangen. Als dan één van de patiënten ook nog niet is wie het lijkt te zijn, leidt dat tot vreemde situaties, verwisseling van personen en mogelijk grote gevolgen voor het ziekenhuis.
Onder de bezielende regie van Sophia Praat hebben de verschillende personages in het stuk al behoorlijk handen en voeten gekregen en het lijkt erop dat verschillende rollen de verschillende spelers werkelijk op het lijf geschreven zijn.

De voorstelling is te zien op zaterdag 1 februari om 20.00 uur, zondag 2 februari om 14.00 uur en maandag 3 februari om 19.30 uur in De Brink in Loenen. De entree bedraagt 6 euro per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Spar Bonder te Loenen, Tabor Primera te Eerbeek en, indien nog voorradig, bij de ingang van de zaal.
Voor de generale repetitie, die wordt gehouden op de vrijdagavond voorafgaande aan de uitvoeringen, zijn bewoners van de verschillende tehuizen uit de buurt uitgenodigd. Het gaat hier om groepen van onder anderen GGNet, de Grote Modderkolk en van Pluryn.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.