Home / Brummen-Regiobode / Kaartmarathon Eerbeekse Boys weer een succes

Kaartmarathon Eerbeekse Boys weer een succes

EERBEEK – Zaterdag 11 januari werd de jaarlijkse Eerbeekse Boys kaartmarathon gehouden. Met 49 deelnemers was de marathon goed bezet. De jaarlijkse kaartmarathon wordt al decennia lang georganiseerd door de kaartcommissie van Eerbeekse boys. De kaartcommissie bestaat uit Jan van der Veen, Wim Bosman en Meine Tabor. De kaartcommissie kijkt terug op een geslaagde marathon. De heer Steur won de eerste prijs bij het klaverjassen. Mevrouw Gierman behaalde bij het jokeren de eerste prijs.

Lees ook

Natuurwandelingen in Loenense bos

LOENEN – Een natuurgids biedt in coronatijd gratis natuurwandelingen aan om op een rustige manier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.