Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen vv Oeken gehuldigd

Jubilarissen vv Oeken gehuldigd

OEKEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van vv Oeken werden traditiegetrouw de jubilarissen gehuldigd. In het volle clubhuis van sportpark de Overkant werden maar liefst 14 speldjes uitgereikt aan trouwe voetballiefhebbers. Herman Schmidt is maar liefst 75 jaar lid van de vereniging en werd met een staande ovatie onthaald. De prijs voor Sportman van het Jaar ging dit keer naar een heel team: het zaalvoetbalteam van Oeken. En natuurlijk werd de Vrijwilliger van het Jaar bekend gemaakt. De badjas en de eeuwige eer gaan dit jaar naar Johan Oosting.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.