Home / Brummen-Regiobode / Jubilarissen op nieuwjaarsbijeenkomst Sportclub Brummen

Jubilarissen op nieuwjaarsbijeenkomst Sportclub Brummen

BRUMMEN – Op de onlangs in het clubhuis op sportpark De Hazenberg gehouden nieuwjaarsreceptie van Sportclub Brummen werden maar liefst elf getrouwen van de voetbalclub onderscheiden. Na de gebruikelijke vaste onderdelen, waaronder een toespraak door de nieuwe voorzitter Paul Busser, ontvingen de volgende leden een ingelijste oorkonde en een bos bloemen. Ties Heijink en Bart Jansen zijn 60 jaar lid. Jan de Winkel, Hans Stronks, Gerrit van Rheenen en Gerrit Ellens tellen elk 50 jaar lidmaatschap. Arjan Bensink, Atty Gerritsen, Waander van Heerde en Adrie van Heerde-Bouwmeester zijn elk 40 jaar lid. Martin Schuite viert het 25-jarig jubileum.
Mark Donatz reikte de Harrie Hasselbachtrofee uit aan Gerrit Kempes (foto). De oud-penningmeester ontving deze onderscheiding vanwege de vele werkzaamheden die hij het afgelopen jaar voor de vereniging verrichtte. Rondom deze bijeenkomst werden tal van activiteiten gehouden, waaronder een minivoetbaltoernooi. Na het officiele gedeelte bleef men nog lange tijd bijeen onder het genot van een hapje en een drankje en muzikale omlijsting.

Lees ook

Denken vanuit overvloed bij 4Noppes

DIEREN – De afvalberg verminderen en mensen verbinden. Dat zijn de doelstellingen van 4Noppes in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.