Home / Doesburg-Regiobode / Jubilarissen bij Vrouwen van Nu

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu

HUMMELO – Woensdag 15 januari werd de jaarvergadering van de Vrouwen van Nu Hummelo, Keppel en Drempt gehouden. Naast de gebruikelijke agendapunten werden jubilarissen in het zonnetje gezet. Op de foto staan zij van links naar rechts: Dinie Dolman 40 jaar lid, Dinie Oosterink 50 jaar lid, Ingrid Dankmeijer 25 jaar lid, Annie Minkhorst 50 jaar lid en zittend Anneke Hacquebard eveneens 50 jaar lid. Zij kregen allemaal een groot applaus, een oorkonde en een bloemstuk.

Lees ook

Solotentoonstelling Sibyl Heijnen bij Espace Enny

LAAG-KEPPEL – Galerie Espace Enny in Laag-Keppel wijdt een solotentoonstelling aan de wereldwijd bekende en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.