Home / Brummen-Regiobode / Jong en oud aan de start bij Rondje Oeken

Jong en oud aan de start bij Rondje Oeken

BRUMMEN – Op zondag 26 januari stond de prestatieloop Rondje Oeken weer op de agenda. Vanaf de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) konden deelnemers verschillende afstanden afleggen. De jongste deelnemers verschenen al vroeg aan de start (foto). Zij streden op een parcours met de lengte van 1,7 kilometer om de winst. Volwassen deelnemers konden kiezen tussen 5 en 10 kilometer. Deze routes namen de lopers mee door het prachtige buitengebied bij de Vroolijke Frans. De gehele opbrengst van Rondje Oeken gaat naar een kindertehuis voor zeer arme kinderen op Bali. Daisy Birahy uit Zutphen is hier vrijwilligster.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.