Home / Algemeen / Javier Guzman in Theothorne

Javier Guzman in Theothorne

DIEREN – Cabaretier Javier Guzman treedt op vrijdag 31 januari op bij RhederArt in Dieren. In zijn programma Guzmán kijkt hij terug op zijn grillige leven en zijn stormachtige carrière. Hij vertelt dingen die hij nog niet eerder vertelde. Opmerkelijke dingen, herkenbare dingen, van alles. Grappig genoeg heeft de levensloop van Javier ridicuul veel gelijkenissen met de geschiedenis van het land waar hij al vanaf zijn 17de op de planken staat. De voorstelling is in de schouwburgzaal van Theothorne en begint om 20.00 uur. Kaarten kosten 19,50 euro, inclusief pauzedrankje en zijn te bestellen via www.rhederart.nl.

Lees ook

Workshops Delpher in bibliotheek

DIEREN/VELP – Woensdag 4 november en dinsdag 10 november is er in de bibliotheek van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.