Home / Doesburg-Regiobode / Jaarvergadering Vrouwen van Nu

Jaarvergadering Vrouwen van Nu

ANGERLO – De afdeling Angerlo en omstreken van Vrouwen van Nu komt donderdag 30 januari bijeen voor de jaarvergadering. Er zal met een goed gevoel worden teruggekeken op het jubileumjaar, waarin Vrouwen van Nu haar tachtigste verjaardag vierde. Daarnaast doen het bestuur en de commissieleden verslag van alle activiteiten van het afgelopen jaar. Er wordt afscheid genomen van een aantal bestuursleden en nieuwe bestuursleden worden voorgesteld. Ook wordt een aantal jubilarissen in het zonnetje gezet. Na de pauze wordt de kennis van de dames getest met een quiz over gezegdes en spreekwoorden. De vergadering begint om 19.45 uur in De Meent in Angerlo.

Lees ook

Ik vind: Coronamaatregelen binnenstad Doesburg

Als bestuur van de wijkraad Binnenstad hebben we afgelopen maanden diverse klachten gekregen over de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.