Home / Doesburg-Regiobode / Inwoneraantallen Bronckhorst

Inwoneraantallen Bronckhorst

BRONCKHORST – Met de komst van het nieuwe jaar zijn in de gemeente Bronckhorst de inwonersaantallen weer opgeteld. De gemeente telt per 1 januari 36.052 inwoners, dat zijn er 153 minder dan een jaar geleden. Er zijn afgelopen jaar 243 kinderen geboren in de gemeente, twee minder dan in 2018. 351 Inwoners zijn overleden In totaal kwamen er 1365 mensen in de gemeente wonen en vertrokken er 1410. Er stapten 66 stellen in het huwelijksbootje en 47 stellen gingen een geregistreerd partnerschap aan.

Lees ook

Veteranendag in Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG – Op zaterdag 19 juni speelt Loulou Rhemrev om 13.00 uur haar succesvolle voorstelling …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.