Home / Doesburg-Regiobode / Inloop-workshop schilderen

Inloop-workshop schilderen

DOESBURG – Zaterdag 11 januari kunnen liefhebbers testen of zij kwaliteiten hebben om een schilderij te maken in het Kunstlab in Doesburg. Er is vrijblijvend de gelegenheid om te schilderen. Er wordt papier gebruikt en acrylverf. Het onderwerp wordt zelf bepaald. De workshop is gratis, maar een vrije gift is welkom. Inlooptijd is van 13.30 tot 14.15 uur. Het Kunstlab is gevestigd aan de Ooipoortstraat 35 in Doesburg. Opgeven bij Maria Bomers via mvdgulik@kpnplanet.nl of via tel. 0313-410581.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.