Home / Brummen-Regiobode / In actie voor vervoer sporters vv Loenermark

In actie voor vervoer sporters vv Loenermark

LOENEN – De spelers van het 45+team van voetbalvereniging Loenermark laten zien dat ze meer doen dan samen een balletje trappen. De mannen zetten zich in om geld in te zamelen voor de G-voetballers èn voor trainer Richard Pannekoek, zodat zij makkelijk naar wedstrijden kunnen reizen.

Richard Pannekoek was tot voor kort, een paar jaar geleden nog, actief onderdeel van het 45+ team. Daarnaast was hij enthousiast trainer van de G-voetballers, spelers met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Hier moest hij helaas mee stoppen toen de slopende spierziekte A.L.S. dit niet langer toeliet.
Richard is nu coach van het tweede seniorenteam van Loenermark, maar het is voor hem heel moeilijk om bij wedstrijden en trainingsavonden te kunnen zijn. De ziekte maakt hem meer en meer afhankelijk van extern, kostbaar en niet flexibel vervoer. Reden voor de mannen van het 45+ team om Richard te helpen met een meer flexibele vervoersoplossing.
Tegelijkertijd hebben ook de G-voetballers een probleem met vervoer naar uitwedstrijden, het is lastig om voldoende auto’s beschikbaar te hebben.

Daarom zijn de mannen van de 45-plussers gestart met een crowdfunding. “Wij willen geld inzamelen om het vervoersprobleem van de G-voetballers en Richard op te lossen. Afhankelijk van het eindbedrag gaan we kijken hoe we dit zo optimaal mogelijk kunnen inzetten: mobiliteitsvergoeding, bushuur of een deelbus. Hoe meer mensen, bedrijven en instanties dit doel steunen, hoe meer wij kunnen doen voor onze sporters”, roept het team op.
Iedereen kan een bijdrage doneren op rekening NL87 RABO 0348061358 tnv vv Loenermark. De laatste stand van zaken is bij te houden op www.vvloenermark.nl. Meer informatie is verkrijgbaar via info@vvloenermark.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.