Home / Nieuws / Huldigingen bij Rheko

Huldigingen bij Rheko

RHEDEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Rhedense korfbalvereniging Rheko zijn verschillende spelers in het zonnetje gezet. Niet alleen voor de jubilarissen waren er bloemen, ook zijn toppers Anke en Jetste gehuldigd.

Anke en Jetske zijn door de leden verkozen tot Topper van 2019 voor hun grote inzet voor Rheko. Anke verzet veel werk voor de vereniging. Ze heeft zitting in de Jeugdcommissie en enthousiasmeert ouders om mee te denken en mee te doen bij Rheko. Ze zorgde er mede voor dat er voor elk jeugdteam een trainer en coach is. Anke verricht hand- en spandiensten, bijvoorbeeld bij wervingsacties en in de kantine, en heeft het Rheko-programmaboekje gemaakt. Daarnaast zit zij ook nog in het bestuur van Rivalen.
Jetske runt het wedstrijdsecretariaat van de A-, B- en C-jeugd. Ze helpt ook nieuwe leden om snel hun plek te vinden in hun team en bij Rheko. Ze is op allerlei plekken bereid om te helpen. Verder is Jetske bijna altijd aanwezig bij de Rheko-Kanoside, wat natuurlijk ook erg belangrijk is.
Ook huldigde Rheko deze avond haar jubilarissen. Negen leden waren 10 jaar lid. Daarnaast zijn Marcel en Jorik beiden al 25 jaar lid en spelen Edgar, Oedse, Dicky en Gerrit al 40 jaar bij de Rhedense club.
Rheko kijkt terug op een mooi jaar, met als hoogtepunt het kampioenschap op het veld, dat werd behaald door Rheko 1 onder leiding van coach Gerben. Ook de speculaastaartenactie, met inzet van vele vrijwilligers, was ook dit jaar weer een succes.

Lees ook

Wederopbouw van Arnhem

ROZENDAAL – Stedenbouwkundige Wim Lavooij verzorgt woensdag 29 september een lezing in de Serre van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.