Home / Brummen-Regiobode / HOB huldigt jubilarissen

HOB huldigt jubilarissen

BRUMMEN – Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 4 januari heeft het Harmonie Orkest Brummen (HOB) een aantal trouwe leden in het zonnetje gezet. Carlijn Damsté en Carola Damsté zijn 12,5 jaar lid. Loes Donderwinkel en Riekje Altena zijn gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap en ontvingen het bijbehorende speldje en een bos bloemen.
In 2019 heeft het HOB veel afwisselende optredens gegeven, zoals het Moederdagconcert in het gemeentehuis en het grote meezingfeest met Kerst. Ook de Pretband, die in 2019 vijftien jaar bestond, had vele mooie optredens van Sneek tot Bemmel. 2020 Zal volgens de muzikanten minstens zo muzikaal en afwisselend worden. Zo wordt meegedaan aan het project The Armed Man ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding en gaat het orkest op concours.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.