Home / Brummen-Regiobode / Hersenstichting zoekt collectanten

Hersenstichting zoekt collectanten

GEM. BRUMMEN – Van maandag 27 januari tot en met zaterdag 1 februari wordt de Hersenstichtingcollecte gehouden. Voor deze collecte is de Hersenstichting op zoek naar collectanten. De Hersenstichting zet zich in voor alle mensen met een hersenaandoening. Vrijwel iedereen krijgt ooit te maken met een hersenaandoening. Hieronder vallen onder meer beroerte, dementie, autisme, hersentumor, de ziekte van Parkinson en ADHD. Er komen per jaar 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen.
Daarom vraagt de hersenstichting hulp tijdens de collecteweek in Eerbeek, Leuvenheim en Brummen. Collectanten kunnen zelf aangeven in welke straat en hoeveel uur ze willen lopen. Twee uurtjes collecteren voor al deze mensen, dat is een kleine moeite met een groot effect. Opgeven kan bij regiovertegenwoordiger Ria Plant, tel. 0575-564250 of riaplanthersenstichting@gmail.com of via www.hersenstichting.nl.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.