Home / Doesburg-Regiobode / Hersenkrakers bij pubquiz HC’03

Hersenkrakers bij pubquiz HC’03

DREMPT – Maar liefst tachtig vragen kregen de deelnemers aan de Pubquiz bij voetbalvereniging HC’03 in Drempt vrijdag 17 januari op zich afgevuurd. Twintig teams bogen zich over een fotoronde en vragen over de meestuiteenlopende onderwerpen: van een twaalfletterig woord zonder klinkers tot de winnaar van Expeditie Robinson en van een Brabantse smartlappenzanger tot een voormalige minister-president die in een onderzeeër heeft gevaren. Aan het eind van de avond maakte voorzitter en quizmaster Mart de Kruijf het winnende team bekend. Met maar één punt verschil heeft team De Redactie de eerste pubquiz gewonnen, gevolgd door Per Seconde Grijzer en Einstein op een gedeelde tweede plaats. Het jonge team De Weerd ontving de aanmoedigingsprijs. De volgende pubquiz is op vrijdag 31 januari, vanaf 20.00 uur in ‘t Hessenhuus in Achter-Drempt.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Wintercollectie bij Leger des Heils

DOESBURG – Het Leger des Heils aan de Zandbergstraat in Doesburg heeft vanaf woensdag 22 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.