Home / Brummen-Regiobode / Herleving besluit jubileumjaar met kerstconcert

Herleving besluit jubileumjaar met kerstconcert

BRUMMEN – De gemengde zangvereniging Herleving uit Eerbeek kijkt met veel plezier terug op het kerstconcert dat werd gegeven in samenwerking met het Brummens Mannenkoor. Samen met sopraan Anke ter Riet zongen de koren in een goed gevuld Pater Dekkerhuis in Eerbeek.

Herleving, onderleiding van Rien van Heerde en begeleid door Gery Versteegt, opende het concert met een aantal mooie kerstliederen. Tijdens het wisselen van de koren en soliste zong het publiek een aantal liederen, op het orgel begeleid door Gery Versteegt. Sopraan Anke ter Riet verraste het publiek met haar warme stem. Ook het Brummens Mannenkoor zong een programma met kerstliederen, onder leiding van Henriёtte Hansma en begeleid door Gerard Geurts.
Tenslotte traden beide koren en de soliste nog eenmaal gezamenlijk op met Stille Nacht, Heilige Nacht, gezongen in het Nederlands, Duits en Engels. Het gezamenlijke optreden werd besloten met het lied Joy to the World.
Hierna werden alle medewerkers aan het concert door de voorzitter bedankt en in de bloemen gezet en werd dit fraaie kerstconcert gezamenlijk afgesloten met Ere zij God. Met dit concert werd het jubileumjaar van Herleving, dat honderd jaar bestaat, geslaagd afgesloten.

Lees ook

Laatste editie Brummense Najaarsfair groter dan ooit

BRUMMEN – De laatste editie van de Brummense Najaarsfair wordt zondag 26 september gehouden op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.