Home / Nieuws / Henk Peelen is nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw

Henk Peelen is nieuwe Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw

RHEDEN – Tijdens de jaarlijkse pronkzitting van de Rhedense carnavalsvereniging De Heiknüüters op zaterdag 18 januari is op stijlvolle wijze de 39e Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw bekendgemaakt. Aan de aanwezigen in de zaal moesten hun hand opsteken en verschillende vragen beantwoorden. Op basis van de antwoorden gingen er steeds meer handen omlaag, tot alleen die van Henk Peelen in de lucht bleef. Voor al zijn activiteiten voor de Rhedense gemeenschap kreeg hij vast een mooie zilveren speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde overhandigd. Op zaterdag 15 februari wordt Peelen om 15.30 uur bij de Rhedense Leeuw tot ridder geslagen door Kees Staats.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Siza zoekt vrijwilligers voor nieuwe locatie in Rheden

RHEDEN – Zorgorganisatie Siza heeft recent een nieuwe locatie geopend aan de Haverweg in Rheden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.