Home / Brummen-Regiobode / Handbalvereniging Brummen verkoopt goed bij Grote Clubactie

Handbalvereniging Brummen verkoopt goed bij Grote Clubactie

BRUMMEN – Op dinsdag 17 december was de laatste training van 2019 voor de F-jeugd van Handbalvereniging Brummen. Dit werd een feestelijke training waarbij samen met de ouders, broertjes en zusjes wedstrijdjes werden gespeeld.
De avond kreeg een extra feestelijk tintje door de bekendmaking van het bedrag dat door de vereniging is opgehaald met de verkoop van loten van de Grote Clubactie. Ook dit jaar was dat weer een heel mooi bedrag namelijk 662,60 euro. Ieder jaar beloont de vereniging het lid dat de meeste loten heeft verkocht met een presentje. Dit jaar was dat Jaiden Yau, speler van de F-jeugd. Hij ontving een presentje waar hij heel blij mee was en het hele team werd op de foto gezet.

Lees ook

Goodiebags tegen voedselverspilling

REGIO – De gemeenten Voorst en Apeldoorn hebben, in combinatie met Circulus-Berkel, de handen ineengeslagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.