Home / Brummen-Regiobode / Han Lebbink vervangt Beatles go Jazz

Han Lebbink vervangt Beatles go Jazz

BRUMMEN – Op zondag 2 februari speelt de singer-songwriter Han Lebbink in de Vroolijke Frans in Oeken/Broek. Het optreden is zoals altijd gratis toegankelijk en start om 14.30 uur. De aangekondigde Beatles go Jazz kunnen helaas niet optreden wegens stemproblemen van de zangeres, maar in Han Lebbink is goede vervanger gevonden. Han is een geboren en getogen Brummenaar en brengt nummers die een breed publiek aanspreken. Zijn semi-akoestische optreden is een aanrader voor liefhebbers van het betere werk uit de popmuziek, vooral uit de jaren ’70, ’80 en ‘90. U kunt een aangename mix van herkenbare ballads en popclassics verwachten. Zo komen onder andere The Eagles, Police, Ed Sheeran, Elton John, Bruce Springsteen, Oasis, Michael Jackson en De Dijk voorbij. Gezien het gepland optreden heeft Han al aangegeven ook enkele nummers van The Beatles ten gehore te brengen.

Lees ook

Zwaar vuurwerk aangetroffen

EERBEEK – Een 26-jarige man uit Eerbeek is woensdag 23 juni aangehouden voor handel in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.