Home / Brummen-Regiobode / Haak- en breicafé in De Bruisbeek

Haak- en breicafé in De Bruisbeek

LOENEN – Ook in 2020 wordt in het ontmoetingscentrum De Bruisbeek weer gezellige haak- en breimiddagen gehouden. Onder leiding van Ria Blom kunnen deelnemers aan de slag gaan met de haak- of breipennen. Personen die ervaring hebben zijn van harte welkom, maar ook degenen die willen leren haken of breien of dit nog niet zo goed kunnen. Men kan voor zichzelf of anderen een werkstuk maken, maar ook wordt er voor het goede doel ijverig gewerkt. Het haak- en breicafé blijkt voor een flinke groep een gezellig middagje uit te zijn om wat te handwerken en knus bij te praten. Iedereen is op vrijdag 17 januari om 14.00 uur van harte welkom. De koffie staat klaar. Daarna is er om de twee weken een haak- en breimiddag in De Bruisbeek. Vooraf opgeven is niet nodig: “Gewoon even komen kijken en meedoen”, is de raad van Ria Blom.

Lees ook

Optredens Brummens Mannenkoor

BRUMMEN – Het Brummens Mannenkoor zingt zondag 26 september in de Pancratiuskerk in Brummen. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.