Home / Doesburg-Regiobode / GSV’38 huldigt trouwe leden

GSV’38 huldigt trouwe leden

GIESBEEK – Tijdens nieuwjaarsreceptie huldigde voorzitter Roel van GSV’38 uit Giesbeek vijf leden. Michel van Es is als trouwe buitenspeler actief in het derde elftal en nog kreeg een speld voor 25 jarige bijdrage op en rond het speelveld van GSV’38. Als 40 jarige jubilarissen kregen Martin Ubbink, Rik Meurkes en Jerzy Zwartkruis een speld uitgereikt. Martin, voorheen veldvoetballer maar nu nog iedere zaterdagmiddag actief in de zaal, heeft zijn sporen voor een groot deel verdiend als leider van het vierde elftal. Rik heeft diverse elftallen doorlopen en trouw aan de vereniging. Nu eveneens nog actief in de zaal iedere zaterdag. Jerzy als voormalig speler van hoofdzakelijk het eerst elftal stond altijd zijn mannetje. Hij nam het vaak op voor verzorgers. Later is hij het trainingsvak in gegaan en nu speelt hij nog bij VVG in Gaanderen. Hans Soethof werd voor 50 jaar trouwe lidmaatschap gehuldigd en was in het verleden een belangrijke middenvelder en verdediger voor zowel eerste als tweede elftal. Hans is nu iedere zondag langs de velden te vinden als supporter en werkt iedere maandag in de maandaggroep om het sportpark op niveau te houden. Na deze uitreikingen bleven de bloemen achterwege, de jubilarissen kregen een unieke geschenkdoos met diverse toiletartikelen voorzien van GSV-logo.

Lees ook

Ik vind: Digitale gemeente

Ik week 34 heb ik een brief gehad van de gemeente Doesburg over de tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.