Home / Rheden-Regiobode / Gratis boek om Blue Monday door te komen

Gratis boek om Blue Monday door te komen

VELP – Coachingsbedrijf Big Five For Life geeft 10.000 bestsellers weg om Blue Monday te overleven. Met het boek The Why Café wordt het een stuk makkelijker deze meest deprimerende dag van het jaar door te komen.

The Why Café gaat over een verdwaalde, eenzame reiziger die per toeval bij een café terechtkomt. In het café ontspinnen zich bijzondere gesprekken die een inspirerende wending hebben op het gestreste leven van de reiziger. Het boek is geschreven door bestsellerauteur John Strelecky. Zijn boeken staan wereldwijd al jarenlang in de top 5 van bestsellers.
Big Five for Life coach Jenny Peters geeft exemplaren van de boeken weg in Velp. Dit doet zij op maandag 20 januari tussen 15.00 en 17.00 uur en op woensdag 22 januari tussen 15.00 en 17.00 en tussen 19.30 en 20.30 uur in MooiHuijs aan de Emmastraat 24 in Velp.

Lees ook

Dag van de Ouderen in Theothorne

DE STEEG – 55-Plussers uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn op vrijdag 1 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.